جوابدهی آنلاین
ورود
آزمایشگاهها
ورود
پزشکان
ورود
مراجعین
آزمایشگاه پاتوبیولوژی غدیر خم
آزمایشگاه پاتوبیولوژی طب الرضا
آزمایشگاه پاتوبیولوژی آزادگان
راهنمای
جوابدهی
امروز : یکشنبه ، 02 دی 1403
ساعت :
Menu
خانه
جوابدهی آنلاین
انتشارات
بخش ها
گالری
اخبار و دانستنی ها
اخبار آزمایشگاه
دانستنی های پزشکی
دانستنی های آزمایشگاهی
درباره آزمایشگاه
همکاران
هیئت مدیره
آشنایی با آزمایشگاه
تماس با ما
نظرسنجی
آزمایش IgE - Total
اشتراک گذاری:
مرور کلی
تفسیر بالینی
نمونه
مورد استفاده
نام آزمایش
IgE - Total
هزینه آزمایش
نام روش اندازه گیری
الکتروکمی لومینوسانس ایمونو اسی (ECLIA)
نام های مشابه
Total IgE، Immune Competence
توضیح روش کار
انجام تست با دستگاه کوباس 6000 و کیت های ROCHE ساخت کشور آلمان طبق آخرین متد روز دنیا
نوع نمونه
سرم، مایع نخاع
حجم نمونه
0.5 ml
نگهداری نمونه
شرایط نگهداری: نمونه در 4oC تا 72 ساعت و در-20oC تا 14 روز پایدار است. برای مدت طولانی تر در 70- فریز گردد.
حمل و نقل نمونه
زنجیره سرد
اطلاعات لازم از بیمار
1-در صورت استعمال داروی مؤثر بر نتایج آزمایش همچون کورتیکواستروئیدها توسط مراجعه کننده آن را در برگه آزمایش یادداشت نمایید.2-محل نمونه گیری را از نظر خونریزی بررسی نمایید. در صورت ایجاد واکنش آلرژیک در محل نمونه گیری به پزشک مراجعه نمایید.3-ترجیحاً از نمونه های حاوی همولیز یا لیپیمیک اجتناب نمایید.
آمادگی لازم قبل از نمونه گیری
شرایط نمونه گیری: نیاز به ناشتایی یا آمادگی خاصی نمی باشد.
شرح آزمایش
1-سطوح پایین IgE توتال همیشه باعث رد آلرژی بعنوان اتیولوژی (علت شناسی) نمی شود. در این موارد تشخیص فقط به وسیله آزمایشات بسیار حساس برای IgE اختصاصی (پلی کلونال و منوکلونال) امکان پذیر است.2-ساخت IgE در جنین در حدود هفته یازدهم بارداری شروع می شود (بویژه در ریه و کبد)3-IgE اغلب در بیماران با کمبود IgA افزایش می یابد. 4-محدوده مقادیر IgE بدلیل عوامل ژنتیکی و تحریکات محیطی، خیلی وسیع است5-IgE در شوک آنافیلاکتیک، حساسیت پوستی، بیماریهای آتوپیک و آلرژیک یافت می شود.6-IgE در بافت موکوسی مجاری تنفسی و گوارشی نیز یافت می شود.
مقادیر مرجع
up to3 years : Up to 46 3-16 Years : Up to 280 Adult : Up to 200
تفسیر
تفسیر: افزایش سطح IgE در سرم غالباً به واسطه پاسخهای آلرژیک بوده و به منظور تشخیص بیماریهای آلرژیک اندازه گیری می شود. برای شناسایی نوع آلرژن که شخص به آن حساسیت دارد از آنتی بادیهای اختصاصی پلی کلونال و منوکلونال استفاده می شود.افزایش آنتی بادیهای پلی کلونال IgE: آسپرژیلوزیس آلرژیک برونکو پولموناری، مصرف بعضی داروها نظیر ترکیبات طلا، بیماریهای آتوپیک، عفونتهای انگلی، اگزما، آسم (60%)، تب یونجه (30%)سندرم ویسکوت آلدریچ و سندرم هیپر ایمونوگلوبولین E.افزایش آنتی بادیهای منو کلونال IgE: میلوما IgE.کاهش IgEسرم در بعضی نئوپلاسم های پیشرفته، آتاکسی تلانژکتازی، بعضی موارد آگاماگلوبینمی (فقدان گاماگلوبین در خون)، رادیوتراپی و حاملگی مشاهده می شود.
احتیاط ها
1-د ر صورت انجام آزمایش به روش RIA نتایج کاذب در بیمارانی که یک هفته قبل از انجام آزمایش اسکن رادیوایزوتوپ انجام داده اند مشاهده می شود.2-مصرف کورتیکواستروئیدها و فنی توئین سبب کاهش IgE سرم در شرایط داخل بدن (Invivo) می شود.
مطالب اخیر
TSh
© 2017 تمامی حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به آزمایشگاه آزمایشگاه پاتوبیولوژی دکتر مسعودی می باشد. | طراحی و اجرا توسط شرکت
پیوند طب و نرم افزار